Site Loader
Get a Quote
Rock Street, San Francisco

Mít před domem nebo v garáži zaparkovaný vlastní vůz je rozhodně velká výhoda. Ti, kteří tento dopravní prostředek nevlastní nebo nemají řidičské oprávnění jsou odkázání buďto na veřejnou dopravu, nebo na kamarády či rodinné příslušníky. Samotný fakt, že vlastníte vůz, ale nemusí hned znamenat, že do něj musíte nasednout pokaždé, když máte někam zaskočit. Na krátké vzdálenosti raději používejte vlastní nohy nebo kolo. Nejenže to prospěje vašemu tělo, jelikož pohyb je zdravý, ale zároveň je to i ekonomické. Benzín se samozřejmě nefasuje u pump zdarma. Pravdou však je, že pokud je alespoň trochu možnost, tak za volant sedáme, a to není z výše popsaných důvodů vždy správně .
ford mustang na sněhu

Asi nejčastěji se používají osobní auta pro cestu do práce. To není nic špatné, pokud pracujete několik kilometrů daleko, ale v případě, že můžete být v zaměstnání za dvacet minut svižnější chůze, měli byste raději volit vlastní pohon než se spoléhat na auto.

Rovněž pomocí auta lidé rádi rozvážejí dítka do školy. To se dá pochopit, pokud je škola situována někde daleko, nebo jsou děti ještě malé, aby zvládli dojít na vyučování sami bez kontroly. Jsou-li ale už dostatečně vyzrálé, můžete je klidně posadit na autobus, když to bude nutné, nepotřebujete kvůli tomu startovat vůz.

Standardně se autem jezdí i do přírody, což je skoro protimluv. Samozřejmě, že lidé bydlící ve velkém městě nemají jinou možnost, než zapřáhnout svého motorového oře, jinak by se nikam nedostali, ale v případě, že to máte do lesíka nebo na hory jen pár kilometrů, raději si vezměte kolo a udělejte si hezký víkend i s dětmi.
buldoček v autě

Ani co se týče letních dovolených, není použití vlastního vozu vyloženě nutné. Konec konců, můžete letět letadlem, jedná-li se o destinaci, která je dál, nebo autobus, pokud je to blíže. Navíc současné dálkové autobusy nabízejí skutečně výjimečný komfort srovnatelný s komfortem v letadle.

Post Author: