Site Loader
Get a Quote
Rock Street, San Francisco

O erotické masérské služby je dnes obrovská poptávka, která mnohdy odsouvá do ústraní zájmu klasické sexuální služby. Je to dáno tím, že zdánlivě „obyčejné doteky“ dokážou i bez orálního či pohlavního kontaktu navodit tolik slasti, až se to zdá neuvěřitelné.

Proč si dopřát rozkoš s dívkou formou masáží

Že se tím „nažhavíte tak, že bude váš milenecký poměr nabývat vyšších kvalit“, tak o tom se můžete dočíst takřka všude, ale erotické masáže mají mnohem vyšší potenciál, částečně skrytý, neboť se mnoho lidí domnívá, že se zdaleka nemohou vyrovnat klasickému sexu. Ono je to ale mnohdy právě naopak.

nahá dívka

Rozkoš vědomá a zasunutá do podvědomí – proniknout do lidského podvědomí je někdy svízelné, může být totiž obaleno různými bloky a negativními prožitky a ne vždy své nitro otevíráme cizím lidem. V masérském salónu to však možné je. Je-li masérka zkušená, empatická, příjemná a milá, dokáže svými dlaněmi doslova kouzlit. Podvědomé „rány osudu“, nepříjemnosti a různá skrytá prožitá traumata se pak lépe rozpouští a cítíme se jakoby znovuzrození. Ostatně, vyzkoušejte si to sami na vlastní kůži.

naked woman

Stres – stres je zabiják, jeden z nejhorších, protože působí pomalu, trpělivě a dlouhodobě. Vyhnout se mu zcela, není snadné, a právě masáže si s jeho důsledky dovedou poradit. K těm nejúčinnějším technikám patří reflexní masáž chodidel, jemná masáž vlasaté části hlavy a technika tzv. full body, kdy je obnažená masérka takříkajíc přitisknuta na klienta a věnuje se těm partiím, které jsou mu nejvíce příjemné. A nemusí to být zrovna penis, slastné pocity se dostaví i při hlazení na stehnech, na břiše v okolí pupíku, nebo na hrudníku.

Vyvrcholení – každý se těší na slastný orgasmus, je to ten nejkrásnější zážitek, jaký si můžeme dopřát, a v masérském salónu jej můžete prožít jako mnohočetný nebo opakovaný, záleží na vaší kondici, rozpoložení a finančních či časových možnostech.

Post Author: